Ervaringen van Klanten

Het telefoonnummer van de klanten uit onderstaande ervaringen kunt u op aanvraag van ons ontvangen.

De plaatsing ging geheel op de afgesproken tijd, snel en vakkundig. Vriendelijke medewerkers en na afloop hebben ze alle afval netjes opgeruimd en meegenomen.
Ziet er heel mooi uit en we zijn heel tevreden. Hopelijk volgend jaar het keukenraam.

Teun

Graag een groot compliment voor de mannen die de opdracht voor de kozijnen hebben uitgevoerd in Almere. Harde werkers die amper tijd nemen voor koffie of iets anders. Er is zorgvuldig gewerkt en netjes afgewerkt en alles was weer opgeruimd toen ze vertrokken.

Een mooi gezicht twee huizen naast elkaar in dezelfde uitvoering. Prachtig Resultaat!!!

groet Ina uit Almere

InaAlmere

’s Ochtends mooi op tijd arriveerden de werklui. Begonnen na de kennismaking vrijwel meteen met het sloopwerk.

Daarna werden de voorbereidingen gedaan voor het plaatsen van de nieuwe kozijnen en de voordeur, en schuurdeur.

Dorpels in cement leggen, balken monteren, purschuim in open voegen en naden. Daarna werden de al op maat gemaakte kozijnen voor de ramen en deuren geplaatst. Kozijnen gemonteerd en verder afgedicht met purschuim, en kit, en sierlijsten; vensterbanken op maat gemaakt en gemonteerd en netjes afgekit. Daarna konden de deuren en ramen in het kozijn gehangen en afgesteld worden.

Volgende dag werd begonnen om de houten gevelbekleding van de schuur te vervangen voor de kunstof panelen. Er werd netjes en precies (alles waterpas) gewerkt.

Wij zijn tevreden over de manier waarop de werkzaamheden werden uitgevoerd. Naar ons idee vakkundig. De werklui waren vriendelijk en harde werkers.

Tot zover onze beoordeling.

H. van Dijk

In week 37 2018 ( eerder dan gepland ) zijn de mannen van Kozijnen Fabriek Nederland geweest om alle kozijnen en buiten deuren te vervangen in kunststof.

Hele vriendelijke mannen en weten waar ze over praten en wat ze doen. De planning liet vaak genoeg van zich horen over de stand van zaken. En over het eindresultaat zijn wij zeer tevreden. Dikke aanrader voor mensen die nog kunststof kozijnen willen in de toekomst.

M.v.g een zeer tevreden familie Bakker.

C. Bakker

Ik wil hiermee even aangeven hoe tevreden ik ben over de kwaliteit, de montage en de service! In één woord fantastisch.

De mannen zijn goed op elkaar ingespeeld ook samen met de sloper en de mannen die de latei erin hebben gezet. Er is heel netjes gewerkt en afgewerkt.

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe happy wij hiermee zijn. Ik wil iedereen die hiermee bezig is geweest mijn complimenten geven en heel hartelijk danken.

En jij bedankt voor de bijzondere ontmoeting, de hele fijne samenwerking en de geruststelling.

Chapeau!

Dhr. Yildiz

Beste mensen van de Kozijnenfabriek,

Hierbij wil ik jullie even hartelijk danken voor de definitieve plaatsing van mijn deurpaneel op de Alexandriestraat 82 in Rotterdam. Wat is het supermooi geworden en we gaan er beretrots op. De monteur die de deur kwam plaatsen was weer enorm vriendelijk en heeft zich weer van zijn goede vakmanschap laten zien. Net zoals jullie begin september mijn kozijnen gemonteerd hebben op werkelijk uitstekende wijze. Kwaliteit en vakmanschap staat bij jullie werkelijk hoog in het vaandel en al mijn respect daarvoor. Ga jullie zeker aanbevelen bij iedereen in de buurt die vraagt waar mijn kozijnen vandaan komen. Jullie zijn echt de beste.

Nogmaals hartelijk dank voor de goede service en de goede kwaliteit.

Arthur v.d. KlaauwRotterdam

Hierbij willen wij even een klein berichtje sturen na aanleiding van het plaatsen van nieuwe kozijnen.

Toen jullie aan de deur kwamen met een mooi verhaaltje over kunststofkozijnen dachten wij ja ja.

Wij dachten kom maar we zullen wel zien. Wat zijn wij blij dat jullie dit voor ons gedaan hebben. De medewerkers van jullie waren uit muntend. Zij waren zeer correct en zeer vakkundig. Wat een vakmensen. Ik raad ook ieder aan die mij vragen stelt over de kozijnen kijk een naar deze site. Wij hopen de volgende keer met jullie in zee te gaan. Wij wensen jullie succes en hou de vakkundigheid hoog in het vaandel.

Ben en Diny VredenburgNieuwegein

Beste Sascha,

Ten eerste; wat een vakmensen heb je in dienst, nog maar te zwijgen over de manier van werken. Dat is wat ze bedoelen met vakmanschap. Groot respect voor je personeel. Ook wil ik jou bedanken voor jouw inzet. Kan niets anders zeggen dat wat je belooft je ook hebt waargemaakt. Ik had ook direct een goed gevoel over de manier van communicatie. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Ben dan ook zeer, zeer tevreden, niets op aan te merken. Mensen, dit bedrijf doet waar het voor staat en is dan ook een aanrader, zeer professioneel.

RESPECT!

Familie BlomRotterdam

Allen,

Hier even een mail over onze beleving met kozijnen fabriek Nederland.
Prettig telefonisch contact, doen wat ze beloven, vakmensen die alles weer piekfijn opruimen.
Zeer snel geïnstalleerd.
Zeer aan te bevelen voor iedereen die vakwerk wil.

Groet,
Patrick van den Bsoch

Patrick van den BsochKalkwijkstraat, Tilburg

Vandaag 29-7-2015 hebben medewerkers van uw bedrijf bij ons de kunststof kozijnen geplaatst. Wij kunnen concluderen, dat uw medewerkers goed werk hebben verricht. Wij zijn uiterst content met het resultaat. Ook de interactie met uw medewerkers hebben wij als zeer prettig ervaren. Ze waren zeer vriendelijk en correct in hun communicatie met ons. Na hun werk hebben zij alles weer netjes opgeruimd. We konden om het huis nagenoeg niet zien, dat er gewerkt was. Een compliment voor de heren vinden wij dan ook op zijn plaats.

Ina en Wim LammersAalten

Bij kozijnenfabriek Nederland de bestelling gedaan voor een schuifpui, een achteringang en raamkozijnen voor twee slaapkamers op de bovenverdieping. In de ontwerpfase ben ik door Dhr. van den Dobbelsteen en Sascha erg goed geholpen. Een mooi voorbeeld was de keuze voor geblindeerde bovenlichten boven de schuifpui, maar dankzij hun inzicht heb ik nu meer licht in mijn woning door die in glas uit te voeren.

Het sloopwerk voerden de installateurs met de voorhamer uit, dat gaf minder stof en lawaai, wat zo veel fijner voor de buren geweest moet zijn als elektrische sloophamers. Al tijdens de sloop hielden zij rekening met de opbouw van dorpel en aanhechting van de nieuwe kozijnen. Een deel van de tuin was ingericht als werk- en opslagplaats. Efficiëntie was terug te vinden in de werkverdeling als het verlenen van een extra handje. Een mooi voorbeeld is dat de kozijn al geplaatst werd terwijl de dorpel nog waterpas gesteld werd. Op het moment dat de schuifpui op zijn plaats gemonteerd werd, ben ik er even voor gaan zitten. Voor het eerst zag ik werkelijk het zicht op mijn tuin zoals ik het mij voorgesteld had. Ik negeerde de vaklui en heb echt zitten te
genieten. Terwijl het glas door twee man beneden voorzichtig afgehangen werd begon de derde al aan de kozijnen boven. Aan het einde van de middag hadden zij de alle kozijnen gemonteerd, wat wel handig was met het oog op het weer. De volgende dag kwam er een man minder omdat het afwerken wat handjes minder vereiste. Ik was er zelf niet bij, maar toen ik thuiskwam had ik niets op de afwerking aan te merken en alles was schoon achter gelaten.

Extra wil ik nog opmerken is de attentie die ik van Sascha kreeg voor mijn moeder die in het ziekenhuis lag. Dat gebaar was geheel onverwacht en onnodig, maar het heeft veel goeds gedaan aan het vertrouwen in de service van Kozijnenfabriek Nederland.

Alex Kersten - Nieuwegein

Wij waren al een tijdje op zoek naar een kozijnenbedrijf en hebben het ook met de buren erover gehad.

Een van onze buren had een aantal dagen ervoor nieuwe kozijnen door Kozijnenfabriek Nederland laten plaatsen, deze vonden wij wat uiterlijk en kwaliteit betreft erg goed bovendien zijn de buren ook erg tevreden over de hele afhandeling, wij hebben aan hen de contactgegevens gevraagd hebben.

Meteen hebben wij contact opgenomen om een afspraak te maken.

Het advies van de adviseur was heel goed, wij hebben alles doorgenomen en zijn samen op goede oplossingen voor onze nieuwe kunststof kozijnen en deuren gekomen.

De montage van de nieuwe kozijnen was ook een positieve ervaring. Binnen twee dagen waren alle deuren en kozijnen van het hele huis vervangen, alles was vakbekwaam afgewerkt en het bovendien was alles na afloop weer schoon.

Wij kunnen Kozijnenfabriek Nederland zeker aanbevelen en dit zullen wij in toekomst ook zeker doen, want dit zijn van A tot Z vakmensen.

Nog een keer bedankt voor alles.

Familie Beaumont - Hellevoetsluis

Beste Sascha,

Hartelijk bedankt voor de mooie bloemen. We zijn net verrast met een mooi boeket bloemen.

Dat is echt heel aardig. Ik wil je nogmaals bedanken voor het gesprek, je begrip en je uitleg.

Franca en Jan Oostveen

Onlangs is bij ons een kunststof voordeur geplaatst en een kunststof kozijn in de dakkapel door Kozijnenfabriek Nederland. Wij zijn hier erg tevreden over. Het contact met Piet en Sascha is als erg prettig ervaren. Kozijnenfabriek Nederland luistert goed naar wat de klant wil en wenst. De plaatsing en afwerking is erg netjes en vakkundig gedaan, in één dag alles keurig geplaatst. Wij zijn enorm blij met de mooie natuurstenen dorpel. Kortom, mochten wij in de toekomst meer kozijnen willen vervangen naar kunststof kozijnen, nemen wij zeker contact op met Kozijnenfabriek Nederland. Prijs/kwaliteitverhouding is ook goed.

Fam. Goutziers Udenhout

Beste medewerkers,

Wij zijn nu 2x klant geweest bij Kozijnenfabriek Nederland en uitermate tevreden. De producten zijn van zeer goede kwaliteit en mooi om te zien. Maar ook bij de installatie zijn wij over weinig bedrijven zo tevreden geweest.

De monteurs zijn vriendelijk, snel en ontzettend netjes. Alle lof hiervoor. Ook de service bij beschadigingen ed. is snel en compleet.

Fam. Monteiro, Amersfoort

In 2012 heeft uw bedrijf onze benedenverdieping in kunststof uitgevoerd. De ervaring was zo positief dat we nu na sparen ook de bovenverdiepingen aan jullie hebben toevertrouwd.

Opnieuw hebben jullie ons niet beschaamd. Alles hebben uw jongens op een plezierige en vakkundige wijze gedaan. Wij houden goede herinneringen over aan: Ruud, Henk, Jur, Sander en Paul. Mochten er mensen zijn die inlichtingen over jullie bedrijf wensen dan kunnen ze te allen tijde bij ons terecht. Ook voor het aanschouwen van het eindresultaat.

Nogmaals onze dank en succes met dit prima stel werknemers.

Leen Dubbeldam - Dordrecht

De afgelopen week heeft de firma Kozijnenfabriek Nederland uit Beegden, ons huis gelegen in Amsterdam een complete metamorfose gegeven. Na een bezoek van de vertegenwoordiger welke op een prima manier uitleg gaf over de voordelen, uitvoering en prijs kwaliteitverhouding hebben we besloten alle kozijnen van ons huis alsmede de complete dakopbouw te voorzien van kunststofkozijnen en keraliekbekleding.

Het complete project werd door vakkundige monteurs minutieus onderhanden genomen, geen acht tot vijf mentaliteit maar pas weg gaan als alles weer dicht is en tot de laatste vezel is opgeruimd.

Vanaf de bestelling tot de oplevering bereikbaar voor mogelijk overleg. Gemonteerd een sieraad voor elk huis.

Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden van begin tot eind.

Prima resultaat van een betrouwbare partij.

Marcel en Marjan van Dijk - Amsterdam Zuidoost

We zijn zeer tevreden over de plaatsing van de kozijnen en deuren. Binnen 4 weken na de beslissing deze kozijnen te nemen kwamen ze het al plaatsen. In 3 dagen het hele huis klaar inclusief de schuurdeur. Harde en nette werkers, zeer professioneel. Alles keurig afgewerkt en gestofzuigd. En onze hond heeft er 5 nieuwe vriendjes bij. Goede service lieten ons meedenken met plaatsing van de vensterbanken. Contact met Kozijnenfabriek Nederland is laagdrempelig, verloopt prettig als er iets is kunnen we altijd contact met ze opnemen en worden we keurig geholpen. Het voelt alsof we een nieuw huis hebben en geen onkosten meer aan schilderwerk.

Bedankt!

Fam Teunissen - Wijchen

Wij hebben ook onze nieuwe kozijnen in april 2014 laten plaatsen door Kozijnenfabriek Nederland en zijn daar zeer tevreden over, van het gehele proces van koop tot plaatsen.

De jongens hebben de montage super gedaan. Na de levering hebben we ook een mooie bos bloemen ontvangen. Piet en Sascha jullie hebben alles geweldig opgelost.

Wij kunnen iedereen jullie aanraden, zeer netjes gewerkt, een dikke 10!

Familie Zweers - Arnhem

Op 5 maart hebben wij besloten om kunststof kozijnen en een schuifpui te laten plaatsen door Kozijnenfabriek Nederland.

Op 24 maart  zijn ze begonnen met het vervangen van de schuifpui en de kozijnen, op 25 maart was alles op en top afgeleverd.

Wij willen hierbij het personeel van Kozijnenfabriek Nederland hartelijk danken voor hun voortreffelijke service, vakmanschap en het meedenken om het een ander te realiseren.

P.S. een aanrader voor mensen die deze werkzaamheden nog willen laten doen.

Ton en Jacqueline Verhaar - Spijkenisse

We hebben van deze aankoop geheel geen spijt gehad. Meteen na het eerste gesprek op 28 januari 2014 is alles geregeld. De mannen van Kozijnenfabriek Nederland kwamen op 13 februari al vroeg om 8 uur aan, ze gingen meteen aan de slag en lieten zelfs de gebrachte koffie staan! Om iets van 14:00 uur was alles vervangen en schoon achtergelaten. Een plezier om ze zo snel en efficiënt te zien werken.

Het is heel mooi geworden en het is ook duidelijk warmer geworden in huis. Wij zijn heel tevreden. Ook de communicatie tussen KFN en onszelf verliep soepel en we kregen snel antwoord op onze vragen.

Een aanrader dus!

Fam. v.d. Schaaff - Almere

In November hebben jullie bij ons nieuwe kozijnen geplaatst waar we zeer tevreden mee zijn. Ze kwamen keurig op de geplande tijd en zaten er in drie dagen van boven naar beneden in.

Het personeel werkte zeer vakundig en netjes en zorgde er voor dat het in een dag glasdicht was.

Ook de afwerking is keurig.

Een tevreden klant!

Jack en Cocky Berkhof - Dordrecht

Een aantal weken geleden hebben de heren van Kozijnenfabriek Nederland bij ons bedrijf een complete pui van 12 meter vernieuwd.

Ze hebben een zeer degelijke constructie aangebracht en vervolgens het kunststof geplaatst. Ze hebben het werk precies uitgevoerd zoals het afgesproken was. De heren kwamen op de afgesproken tijd en hebben 2 dagen super hard doorgewerkt om het af te krijgen. Het montageteam werkte super goed samen. Er hing een leuke sfeer bij de mannen onderling. Ook werd alles netjes opgeruimd toen ze klaar waren.

Kortom een bedrijf dat de afspraken nakomt, alles snel plaats en alles netjes opruimd. Bedankt.

Autobedrijf van Horne - Roermond

Deskundig en vertrouwenwekkend advies vooraf en bloemen en belangstelling toen de klus geklaard was.

Daartussen?

Een team dat vlot en zeer netjes werkte. Er is zelfs gestofzuigd en geveegd. De afwerking is helemaal perfect. Mijn huis heeft een veel vriendelijker uitstraling gekregen en binnen is alles fris en licht geworden.

Zeer bedankt voor uw goede zorgen en vakmanschap!

Familie Van Heck - Beegden

Nadat het toch echt nodig was om de kozijnen te vervangen, zijn we bij de Kozijnenfabriek Nederland uitgekomen. Wij vinden dat je bij dit bedrijf zeer vriendelijk wordt geholpen, zowel van verkoop tot montage. Vooral geen druk bij de verkoop (we praten toch over veel geld) en dan is het belangrijk dat je een eigen keus moet maken, zonder druk van de verkoper.

De montage verliep erg goed, de monteurs waren helemaal op elkaar ingespeeld en ze werken zeer snel en netjes, en met de rommel blijf je al helemaal niet zitten, ze nemen alles mee en vegen alles netjes aan. Even een nieuwe vensterbank er op maken omdat de oude niet meer paste, dit was ook een fluitje van een cent voor de monteurs, dus daarom een dikke 10 voor alles.

Als ik iemand in de toekomst weet die ook kunststof kozijnen wil, zal ik jullie ook zeker aanbevelen.

Wynand en Sandra

En dikke maand geleden hebben jullie in mijn huis kunstofkozijnen geplaatst. Nu deed het zich voor dat ik die dag zelf moest werken zodoende heb ik de sleutel achter gelaten en toen jullie aankwamen hebben jullie mij wel gebeld om te zeggen dat jullie gingen beginnen. Nu was het wel raar om toch “vreemde “mensen in mijn huis te laten maar ik had zeker wel vertrouwen in jullie.

Ik ga jullie een dik compliment geven voor hoe het is geplaatst…j a ook dat moest ik maar afwachten… kon er immers niet met mijn neus bovenop zitten

Ook moest er een zonneluifel afgehaald worden en opnieuw geplaatst worden maar dan natuurlijk niet in het kozijn… dus ja weer een klus erbij voor jullie…maar ook dat is perfect opgelost.

Toen ik om half 6 thuis kwam waren jullie al weg en alles was echt perfect opgeruimd. Ik hoorde zelfs van mijn buurvrouw dat zelfs de stofzuiger eraan te pas is gekomen.

Al het oude materiaal en overgebleven rotzooi hebben jullie allemaal netjes meegenomen.

Ik kwam dus thuis in een heel schoon/opgeruimd huis met nieuwe kozijnen..

Nu bleek dat er een kleine beschadiging was op 1 kozijn daar zou een monteur voor komen en jawel ook dat is nu helemaal opgelost en van een beschadiging is helemaal niks meer te zien..

Vakwerk en service staan bij jullie echt hoog aangeschreven.

Nogmaals heel erg bedankt en ik zal jullie echt aanbevelen bij vrienden en familie.

Brigitte Kort

Op 9 april zijn jullie bij begonnen met het plaatsen van de nieuwe kozijnen en deuren. De eerste dag begonnen jullie met 5 man sterk en het ging vliegensvlug en er werd zeer netjes gewerkt. Na 3 dagen zaten mijn kozijnen en deuren van boven tot beneden erin.

Elke dag werd alles netjes opgeruimd en al het afval werd netjes meegenomen.

Al met al een dikke pluim voor de service en het afgeleverde vakwerk, en raad iedereen aan kozijnen te laten plaatsen door Kozijnenfabriek Nederland.

A. Heijboer - Spijkenisse

In september jl hebben monteurs van Kozijnenfabriek Nederland uit Beegden nieuwe kozijnen geplaatst in ons huis.

Vol bewondering hebben wij hun werkzaamheden aanschouwd. Met name de zorgvuldigheid waarmee de medewerkers zijn omgegaan met de materialen en onze eigendommen is iets waarmee Kozijnenfabriek Nederland er echt uitspringt. Daar wij ons huis aan het renoveren zijn krijgen wij vaker bedrijven over de vloer, met de daarbij behorende ergernissen.

Van kwaliteit mag je verwachten dat deze uitstekend is, maar de service en klantgerichtheid laat vaak te wensen over. Hiervan was bij dit bedrijf geen sprake: de werkzaamheden werden in goed overleg met ons gedaan, er werd netjes en zorgvuldig gewerkt, afspraken werden keurig nagekomen.

Kortom: Kozijnenfabriek Nederland staat bij ons met stip bovenaan de lijst met aanbevelingen.

Er werd hard gewerkt door vakmensen met hart voor hun werk.

Familie Van Hees

Jullie vertegenwoordiger heeft goed uitgelegd wat de mogelijkheden waren over het plaatsen van kozijnen en alles wat erbij komt kijken. Nadat wij in eerste instantie een bestelling hadden gedaan voor alleen de ramen hadden we later besloten om de voordeur er bij te doen. Dit was uiteraard geen probleem en werd ook netjes opgemeten.

Nadat de bestelling compleet was, was het ook geen probleem om iets eerder te plaatsen omdat mijn huidige voordeur kapot was. Dit vond ik echt super. Het was ook nog eens behoorlijk koud buiten, maar daar hadden de monteurs weinig last van. Er was alleen nog wat glas op nalevering, maar ook dit werd netjes opgelost en uiteraard later netjes geplaatst.

Het is echt supernetjes geplaatst en zou Kozijnenfabriek Nederland zeker aanraden bij familie en vrienden.

Meneer Kruit - Rotterdam

In januari 2013 heeft Kozijnenfabriek Nederland bij ons de voor- en achterkant, zowel de begane grond als bovenverdieping kunststof kozijnen geplaatst.

Persoonlijk ben ik eerder voorstander van houten kozijnen, maar uit praktisch oogpunt hebben we toch voor kunststof gekozen. Als perfectionistisch persoon wil ik nogal graag tot in de puntjes weten, waar ik voor kies. Tijdens de voorbespreking en opmeting  hebben zij hiervoor alle tijd genomen en meegedacht om me de juiste keuzes te kunnen laten maken. Ze wisten niet overal direct antwoord op mijn kritische vragen, maar hebben alle vragen meteen uitgezocht en beantwoord.

Wij hebben uiteindelijk gekozen voor antraciet kozijnen met houtnerf zowel aan de buiten als de binnenkant van het huis. Dit is niet een standaard keuze geweest en was dan ook niet direct hun eerste advies. Ondanks dat hebben ze ons geholpen tot deze weloverwogen beslissing te komen.  Het was dan ook nog even spannend hoe het eruit zou zien als het geplaatst zou zijn.

Maar als kritisch persoon ben ik aangenaam verrast door het resultaat. De kunststof kozijnen hebben een strakke uitstraling en hebben door de houtnerf (ook binnen) een vergelijkbare uitstraling als houten kozijnen.

Onze dank voor al het geduld, de vriendelijkheid, meedenkende werkhouding en de goede afwerking.

Familie Welboren

Donderdag 10 november is het dan zover, het nieuwe kozijn en ramen worden geplaatst. Rond half 10 komen er 2 sterke jongens om het karwei te klaren.

Eerst halen ze de ramen eruit en daarna de oude kozijnen. Een zaagje hier en daar en het kozijn is eruit. Nog even de oude spijkers weg werken en het nieuwe kozijn kan erin. Maar eerst is het tijd voor koffie om op te warmen want erg warm buiten is het niet en doen zon laat zich ook al niet zien.

Vervolgens wordt het nieuwe kozijn geplaatst, een beetje naar links en dan weer een beetje naar rechts en dan staat hij goed. De gaten worden geboord en daarna wordt het kozijn met grote schroeven vast gezet. Als de schroeven erin zitten worden de ramen geplaatst, zodra het laatste raam erin zit wordt het warmer binnen. Nog de laatste puntjes op de ï zetten en alles is klaar.

Alles wordt netjes opgeruimd en schoon gemaakt. Het ziet er allemaal netjes uit.

Wij zijn heel tevreden over Kozijnenfabriek Nederland en raden het ook iedereen aan. Jongens, heel erg bedankt voor het goede werk en wie weet tot de volgende keer.

Carl & Yvonne Hoppenbrouwer

Vorige week donderdag en vrijdag zijn bij ons de voor- en achterpui van kunststof voorzien. Donderdagmorgen door twee man van uw bedrijf en ‘s middags door vier man. Op vrijdag zijn er drie man bezig geweest; van slechts één man ken ik de naam: Henk.  Wij willen kenbaar maken dat er op een voortreffelijke wijze door uw mensen is gewerkt. Accuraat, punctueel en in een onderlinge samenwerking die er mocht zijn. Zo hebben wij genoten van de werklust en de werkwijze. Prima afwerking van alles waarmee het hele werk naar onze zin is voltooid. Mochten er ooit vragen over uw bedrijf aan ons worden gesteld, dan zullen wij u zeker aanbevelen!!!!

Groetjes van een tevreden klant.

Leen & Riek Dubbeldam

In de eerste week van juni 2012 hebben wij kozijnen laten plaatsen door Kozijnenfabriek Nederland. Het betrof alle kozijnen op de boven- en benedenverdieping, inclusief voordeur, schuurdeur en gevelbekleding. Tevens werd in de woonkamer een bestaand raamkozijn vervangen voor openslaande deuren naar de tuin. De bestaande tuindeur met zijraam werd vervangen voor een groot kunststof kozijn met één vast raam. Hierdoor ontstond in de woonkamer een zeer mooi en enorm glasoppervlak tot op de vloer met zicht op de achtertuin.

Voorafgaand de weekzaamheden is het adviestraject met de verkoopmedewerker als zeer positief ervaren. Er werd goed geluisterd naar de wensen die je hebt als klant en er werd goed doorgevraagd. Er komen namelijk veel zaken en details bij kijken waarbij je als klant helemaal niet stil staan. Zoals kleurstelling, vormgeving en hoe vleugels moeten uitslaan. Er werd goed meegedacht over wat past bij de bouwstijl van je woning. Dit werd ondersteund met fotoboeken van reeds uitgevoerde projecten. Er ontstond één klein misverstand, maar dit werd direct opgelost. Je merkt bij Kozijnenfabriek Nederland dat ze perfect snappen dat ‘een goed gevoel’ en klanttevredenheid, voor, tijdens en na de verbouwing cruciaal is voor hun business. Het is een emotioneel beladen aankoop. Er is een flinke investering mee gemoeid, en zij doen wel iets aan jouw huis waar jij en je omgeving nog een hele lange periode tegenaan moeten blijven kijken!

Vervolgens vond enkele weken na het verkoopgesprek de technische inmeting plaats door een bouwkundig vakman van Kozijnenfabriek Nederland. Alles werd precies opgemeten en nogmaals werd glastype, kleurstelling en vleugeluitslag geverifieerd. Tevens werd hier meer uitleg gegeven over mogelijkheden voor de afwerking binnen in de woning. Wat zijn de voordelen en nadelen bij kunststof afwerking, bij hout afwerking, in natte ruimtes en in droge ruimtes. Wederom sta je te praten met een vakman die veel verstand heeft van de materialen waar hij mee werkt. Het positieve gevoel dat het uiteindelijke resultaat mooi zou worden werd hier alleen maar door versterkt.

In de eerste drie dagen van juni hebben de werkzaamheden plaatsgevonden. Wederom een positieve ervaring. Een team vriendelijke vakmensen ging gestructureerd vol ijver te werk. Het ‘sloopwerk’ van de bestaande kozijn werd vakkundig en opvallend voorzichtig uitgevoerd. Al het afval werd keurig afgevoerd en de kozijnen en keraliet gevelbekleding werden geplaatst. De laatste dag werd volledig besteed aan de afwerking. Het deurkozijn aan de binnenzijde van de schuur en het badkamerkozijn zijn met kunststof profielen afgewerkt. Alle andere kozijnen zijn aan de binnenzijde van de woning met hardhouten profielen afgewerkt. De hardhouten profielen zijn reeds gegrond en dienden we zelf nog af te lakken.

Wij zijn uitermate tevreden over het schitterende eindresultaat. Gedurende het gehele traject heb je te maken met vakmensen die weten waar ze het over hebben en samen met jou naar een mooi eindresultaat willen werken. Vakwerk! Neerlands Mooist Eindresultaat! Wij weten over 10 jaar ook nog dat we een woningverbetering hebben laten verzorgen door Kozijnenfabriek Nederland uit Beegden!

Familie Ter Haar - Amsterdam

We zijn erg tevreden over jullie werk. Het team werkt zeer nauwkeurig en houdt rekening met al onze wensen. De kwaliteit van de kozijnen en deuren is super en we vinden de ramen met de standaard horren erg comfortabel. Het materiaal is ook makkelijk in onderhoud, pakt bijna geen vuil aan en is snel schoon. De service en nazorg is perfekt! Wij zouden jullie zeker in de toekomst weer een opdracht toevertrouwen.

Familie P.J. Schrauwers

Ik ben in december 2012 in contact gekomen met dit bedrijf.

Dhr. van den Dobbelsteen heeft op een zeer bekwame manier geadviseerd en de mogelijkheden toegelicht. Ook heb ik de contacten en persoonlijke benadering van dit bedrijf naar mij toe als zeer prettig ervaren.

In de volgende fase zijn de kozijnen opgemeten, waarbij er wederom goed geadviseerd werden ook goed mee gedacht met de wensen van mijn kant.

Deze week zijn door zeer bekwame monteurs de kozijnen geplaatst. De monteurs gingen vlot en professioneel te werk. Ook de afwerking is van hoogstaand niveau.

Bij deze wil ik alle mensen die hebben meegewerkt aan dit project hartelijk danken voor de goede en professionele afwerking van mijn kozijnen. Een grote pluim voor uw bedrijf.

M. Bos - Best

Wij willen bij deze graag Kozijnenfabriek Nederland bedanken voor de mooie afwerking van de deur en kozijnen. De eerste reactie van ons bezoek is dat de voorkant van het huis een hele verbetering is, en éénmaal binnen valt het de meeste mensen op dat de afwerking zo mooi gedaan is, dat vinden wij natuurlijk ook. In het begin zag ik tegen de klus op omdat ik dacht dat er veel rotzooi zou zijn, maar alles is netjes opgeruimd en geveegd en er was tijd voor een praatje en grapje, wij zijn heel tevreden, bedankt voor alles.

Peter & Yvonne van Gennip

Wij hebben in het voorjaar 2011 kunststof kozijnen laten plaatsen door de firma Kozijnenfabriek Nederland. Hiertoe besloten na een uitgebreid voorlichtingsgesprek aan huis, een leverings- en prijsopgave, en een bezoek aan een referentieadres in de omgeving. De levering en montage is naar volle tevredenheid uitgevoerd. De monteurs werkten gedegen en nauwkeuring, en de overlast tijdens de montage was minimaal. Het eindresultaat voldoet volledig aan de verwachting en mag gezien worden, en heeft volgens ons een goede prijs-kwaliteit verhouding. Wij zijn ervan overtuigd dat we vele jaren plezier van onze nieuwe kozijnen zullen hebben.

Cees Castelijns

Op 19 april 2012 zijn bij ons in Bergen op Zoom door Kozijnenfabriek Nederland kunststof kozijnen geplaatst aan de achterkant van onze woning.

Het resultaat is erg mooi.

In anderhalve dag is het ze gelukt om heel de achterkant van het huis (boven en onder) te voorzien van nieuwe ramen en kozijnen, kunststof “latten” voor de gevel en een nieuwe achterdeur met kattenluik.

Aan de binnenkant hebben we nu ook nieuwe bijpassende kunststof vensterbanken. Al het afval hebben ze netjes opgeruimd en meegenomen.

We zijn erg te spreken over de manier van werken en het resultaat. De afwerking is tot in de puntjes netjes en strak.

Jaap van der Kleijn en Brenda Grevenstuk

Geachte heer,  (Sascha als het mag),

Bij deze wil ik graag de firma bedanken voor de snelle maar vooral ook vakkundige plaatsing van het door mij bestelde kozijn. Keurig gemonteerd en netjes achtergelaten.

Sorry voor mijn kritische opstelling vooraf, maar dat is over.

Ik zal u aanbevelen bij eventuele mensen in mijn omgeving.

Nogmaals hartelijk dank voor de correcte aflevering.

H.J. v/d PeppelVeenendaal